Aktuality

Top RoofTop festival zve do Karlových Varů na koncerty, výstavu i workshopy

3. července se uskuteční šestý ročník karlovarského multižánrového festivalu Top RoofTop. S heslem Postavme kulturu zpátky na nohy vás lákáme na koncerty Vltavy, zpěvačky, pianistky a skladatelky Beaty Hlavenkové, krajské rodačky Aiko, jejíž tvář v posledních týdnech zdobí Times Square v New Yorku v rámci celosvětové kampaně Equal hudební platformy Spotify nebo jazzové vokální koučky Mirky Novak se zbrusu novým sólovým projektem. Karlovarské náměstí tak opět po více než desetiletí ožije kulturní akcí. Festival je volně přístupný bez vstupného.

Více informací

V hudební soutěži Top RoofTop Talenty zvítězily hned dvě kapely. Funky Monx a The Sidewaves

Klání kapel z Karlovarského kraje Top RoofTop Talenty 2021 zná vítěze Ceny odborné poroty. A jsou jimi hned dvě skupiny, funkoví Funky Monx a indie popoví The Sidewaves. Oba vítězné projekty pochází z Karlových Varů. Porotci z řad hudebních profesionálů vybírali mezi pěti finalisty na základě videozáznamů živých vystoupení. Videa natočil hudebníkům štáb krajské internetové televize MVTV v divadelním sále Domu kultury Sokolov.

Více informací

Vyhlašujeme výzvu krajské hudební soutěže Top RoofTop Talenty 2021

Dne 8. března vyhlašujeme výzvu talentové soutěže Top RoofTop Talenty 2021. Ta je otevřena hudebním kapelám a sólovým umělcům všech žánrů z Karlovarského kraje. Soutěžit mohou pouze projekty s vlastní autorskou tvorbou. 

Více informací