Aktuality

Vítězové hudební soutěže Karlovarského kraje vystoupí na pražském festivalu Žižkovská noc

28. října vystoupí vítězové Ceny poroty a Ceny diváků soutěže Karlovarského kraje Top RoofTop Talenty na pražském multižánrovém festivalu Žižkovská noc. V prostorách clubu Carpe Diem Flora zahrají The Sidewaves, Funky Monx nebo semifinalisté Sépie z hor. Hvězdou večera je karlovarská rodačka Aiko, jejíž tvář v posledních týdnech zdobí Times Square v New Yorku v rámci celosvětové kampaně Equal hudební platformy Spotify.

Více informací

Vítězové regionální hudební soutěže zazáří na Dětském filmovém festivalu v Ostrově

Na Mírovém náměstí v Ostrově vystoupí ve čtvrtek 16. září semifinalisté, finalisté a vítězové hudební soutěže Karlovarského kraje Top RoofTop Talenty 2021. Přehlídka nadějných umělců bude součástí doprovodného programu zahajovacího dne 53. ročníku Dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana. 

Více informací

Karlovarské Talenty vystoupí na plzeňském Festivalu na ulici

Mezi 20. a 28. srpnem se centrum města kultury roku 2015 naplní pódii a návštěvníky multižánrového Festivalu na ulici 2021. Na plzeňské tradiční akci vystoupí i mimo hvězd nejen plzeňské hudební scény také vítězové hudební soutěže Karlovarského kraje Top RoofTop Talenty - Funky Monx a The Sidewaves.

Více informací

Program kulturně ozdravné kúry v Mariánských Lázních obohatí krajské Talenty

Letní sezóna na Ferdinandově prameni v Mariánských Lázních v rámci koncertní série Kulturně Ozdravné Kúry se nese ve znamení rozmanité a kvalitní dramaturgie. V prostorách kolonády budou na návštěvníky čekat koncerty například maďarských Terra Profonda nebo české skupiny Nauzea Orchestra. Vítězové krajské soutěže Top RoofTop Talenty The Sidewaves a Funky Monx vystoupí před cenami Anděl ověnčenou skladatelkou a zpívající pianistkou Beatou Hlavenkou a její Kapely snů nebo před hudebními kritiky opěvovaným projektem Bartleby.  

Více informací